We nemen mensen aan!

We zijn op zoek naar getalenteerde mensen

Ubike is meer dan alleen een fietsleasebedrijf; we zijn een dynamische onderneming die actief is in de snelgroeiende en duurzame sector van fietsleasing in België. We zijn op zoek naar getalenteerde mensen met een ondernemersgeest, een bewezen staat van dienst en expertise op het gebied van fietsleasing.

En hey, als je een geweldige pingpongservice hebt en een roos kunt raken met een dart, dan is dat een bonus! 🏓🎯
Verkoopvertegenwoordiger
Verkoop
Sluit je aan bij Ubike als commercieel talent op het gebied van zachte mobiliteit en fietsen. Til onze verkoop naar een hoger niveau, benut de kracht van netwerken en zet de behoeften van klanten om in dynamische Ubike-oplossingen. Doe mee aan het opstellen van gepersonaliseerde voorstellen en ervaar de volledige verkoopcyclus van lead tot deal. Dompel jezelf onder in een rol waarin je passie voor fietsen en duurzaamheid tot uiting komt, en werk nauw samen met onze teams voor klantsucces, marketing en bedrijfsvoering om een ongeëvenaarde klantervaring te creëren.
Hybride
Full-time
Customer Success Representative
Operaties
Word Customer Success Representative bij Ubike in Brussel! Verrijk je carrière met een rol die uitmuntende klantenservice, betrokkenheid bij de verkoopstrategie en een passie voor duurzame mobiliteit combineert. Perfect voor tweetalige (Nederlands/Frans) professionals die op zoek zijn naar een dynamische omgeving. Solliciteer nu om een verschil te maken in zakelijke mobiliteit!
Hybride
Voltijds
FunctieafbeeldingFunctieafbeeldingFunctieafbeeldingFunctieafbeelding

Hoe kan ik een aanvraag doen?

Als je klaar bent om deel uit te maken van onze spannende reis in de fietsleasector in België, dan horen we graag van je. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze openstaande vacatures en hoe u kunt bijdragen aan ons team.