België's meest uitgebreide fietsleasingoplossing

We gaan niet alleen over fietsen; we gaan over het veranderen van je manier van denken over mobiliteit. Als toonaangevende aanbieder van de meest uitgebreide fietsleasingoplossingen in België zijn wij er om uw reis naar duurzaam vervoer zo soepel mogelijk te laten verlopen.

About Ubike professionals who are transforming corporate mobility in Belgium

Experts in leasing: oplossingen op maat sinds 2016

Sinds onze oprichting in 2016 loopt Ubike voorop in de fietsleasector. Onze expertise stelt ons in staat om oplossingen op maat te bieden voor alle soorten bedrijven, van startups tot multinationale ondernemingen. We zijn niet alleen een dienstverlener; we zijn uw strategische partner op het gebied van groene mobiliteit.

Passie voor fietsen: meer dan alleen een service

Bij Ubike is fietsen meer dan alleen een vervoermiddel; het is een passie die ons elke dag drijft. We doen er alles aan om fietsen toegankelijk, plezierig en duurzaam te maken voor iedereen, van casual ruiters tot fietsliefhebbers.

Een klantgerichte aanpak

Onze klanten, waaronder gewaardeerde bedrijven zoals Sanha, BelV, Carmeuse, IBA, MSF Supply, Optim HR, Solvay, Tucrail, Voxbone, CBR, Firmenich, PV group en nog veel meer, waarderen onze professionele en klantgerichte aanpak.

Toegewijd aan groene mobiliteit

Ubike is meer dan alleen een fietsleasebedrijf; wij zijn uw partners op het gebied van groene mobiliteit. We streven ernaar om voor elk bedrijf het ideale fietsplan aan te bieden, zodat werknemers de bonus krijgen die ze verdienen, zonder extra kosten voor het bedrijf.

Maak vandaag nog je account aan en ga gratis aan de slag!

Ontmoet ons team

Ons team bij Ubike bestaat uit een diverse en gepassioneerde groep professionals die zich toelegt op de transformatie van het mobiliteitslandschap. Met een gedeelde visie op duurzaam vervoer brengen we jarenlange expertise op het gebied van fietsleasing, technologie en klantenservice samen om u de meest uitgebreide oplossingen te bieden. We zijn niet alleen uw dienstverleners; we zijn ook uw partners op het gebied van groene mobiliteit, die zich inzetten om uw reis naar een duurzamere toekomst zo naadloos mogelijk te laten verlopen.