Insight
4 minuten

Voordelen van fietsleasing voor werknemers

Ontdek de belangrijkste voordelen van fietsleasing voor werknemers met Ubike. Ontdek kostenbesparingen, een breed scala aan fietskeuzes, uitgebreide verzekeringen en meer.
Voordelen van fietsleasing voor werknemers
Gepubliceerd op
October 6, 2023

Fietsleasing is uitgegroeid tot een populaire en duurzame optie voor woon-werkverkeer voor werknemers. Met bedrijven zoals Ubike hebben werknemers nu een overvloed aan voordelen om van te genieten. Hier wordt dieper ingegaan op de voordelen van fietsleasing voor werknemers.

1. Tot 40% minder fietskosten: Vergeleken met het rechtstreeks kopen van een fiets, kan leasen aanzienlijke financiële voordelen bieden. Werknemers kunnen tot 40% besparen wanneer ze kiezen voor fietsleasing, waardoor het een voordelige keuze is.

2. Breed scala aan fietsopties: Het uitgebreide netwerk van Ubike biedt werknemers de keuze uit meer dan 400 fietsmerken. Of je nu van mountainbiken, cruisen in de stad of e-bikes houdt, er is voor elk wat wils.

3. Het uitgebreide dealernetwerk van Ubike: Toegang tot 600 dealers in heel België: Met Ubike hebben werknemers toegang tot 600 dealers in heel België. Het uitgebreide dealernetwerk zorgt voor een naadloze en probleemloze lease-ervaring.

4. Uitgebreide verzekering en onderhoud: Een van de opvallende kenmerken van het leaseprogramma van Ubike is het all-inclusive verzekeringspakket. Het dekt diefstal en schade en biedt internationale hulp. Bovendien houden regelmatige onderhoudscontroles de fiets in topconditie.

5. Gezondere levensstijl en de stad herontdekken: Fietsen gaat niet alleen over woon-werkverkeer; het gaat over het omarmen van een gezondere levensstijl. Het biedt een kans om de stad opnieuw te ontdekken, nieuwe routes te verkennen en van het buitenleven te genieten.

6. Deel met je werkgever: Als je overtuigd bent van de voordelen van fietsleasing voor werknemers, waarom deel je de voordelen dan niet ook met je werkgever? Bekijk ons artikel over de voordelen van fietsleasing voor werkgevers en help hen inzicht te krijgen in de bredere voordelen voor het bedrijf.

Probeer onze simulator:

Benieuwd hoeveel je kunt besparen met fietsleasing? Gebruik onze simulatorgereedschap om een schatting te krijgen en de mogelijke besparingen te verkennen.

Fietsleasing biedt een win-win oplossing voor werknemers. Het is voordelig, biedt een breed scala aan keuzes en wordt geleverd met uitgebreide verzekerings- en onderhoudsvoordelen.

Verder lezen: Waarom Ubike?

Neem vandaag nog contact op en we gaan in een oogwenk aan de slag!
Snelle installatie
Gepersonaliseerde abonnementen
Deskundige ondersteuning

Maak vandaag nog uw gratis account aan en begin met de transformatie van uw bedrijfsmobiliteit!

Check icon
Snelle installatie: Je fietsleaseprogramma kan in een mum van tijd operationeel zijn.
Check icon
Abonnementen op maat: Pas het programma aan de unieke behoeften van uw bedrijf aan.
Check icon
Deskundige ondersteuning: Ons team is er om u bij elke stap te begeleiden.
Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Bedankt

Bedankt dat je contact hebt opgenomen. We hebben je zojuist een e-mail gestuurd. Kijk alsjeblieft in je inbox. Als je het niet ziet, controleer dan ook je spambox.
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier.